Cursusdata van geplande Reiki 1e graad cursus in 2008   

  

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van het Usui Systeem is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterDe locatie van de Reikicursussen is in een gehuurde ruimte in Dieren of Arnhem.

Geplande cursussen (2-daags, zie onder) worden doorgaans gehouden op zaterdag (van 9.00 - 12.00 uur) en zondag (van 9.00 u. tot uiterlijk 18.00 uur).

Aanmelden voor de Reiki 1e graad cursus van je keuze kan door invulling van de standaard gewenste gegevens op het SK - Reikicentrum inschrijfformulier (zie rubriek "Inschrijven").  Je kunt het inschrijfformulier als je toch op de site bent direct invullen en doorsturen door op "verzenden" te klikken. Per post opsturen naar het Reikicentrum mag natuurlijk ook maar is duurder en minder praktisch. 

Als je je E-mailadres juist vermeldt, krijg je zo spoedig mogelijk per e-mail een bevestiging van inschrijving terug. Postverwerking duurt echter langer.

Uiterlijk 2 dagen vr de Reikicursus van je keuze ontvangt iedere deelnemer nog een welkomstbrief per post of per E-mail. 
Hierin staan - naast een hartelijk welkom - de laatste wetenswaardigheden over de cursus, alsmede de namen van medecursisten in de gekozen Reikicursus.  

 

 Data van geplande  Reiki 1e graad  cursussen  in 2008:

wordt nog vermeld

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  

 

1994-2008 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven