Data van Algemene Reiki ( 1e graad) Info avonden in 2007   

  

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van het Usui Systeem is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterLocatie: Locatie van de Algemene Reiki Info avonden is: Wilhelminaweg 28 A, Dieren. 

Voor wie: Bijna maandelijks worden Algemene Reiki Info avonden georganiseerd. Op deze avonden wordt dieper ingegaan op Reiki, de Reikicursus, wensen en verwachtingen t.a.v. de resultaten van Reiki en een cursus, enz. 
Alle denkbare thema's t.a.v. Reiki passeren dus in algemene vorm de revue. 
Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid om op allerlei specifieke vragen van toehoorders in te gaan. Dit mogen/kunnen specifieke vragen zijn over Reiki of toepassing daarvan, maar ook over andere (mogelijk verwante) vormen van natuurgeneeswijzen, alternatieve geneeswijzen, enz. mogen vragen gesteld worden. Wanneer het binnen mijn mogelijkheden ligt, zal ik proberen ook daarop antwoord te geven.  

Wat wordt besproken: Hoewel Reiki als rode draad door de avonden loopt, bepalen bezoekers door hun vragen eigenlijk voor een groot deel zelf het verloop van de avond en kan zelfs een bijzonder thema de rode draad van de avond worden. Hierdoor gaat iedereen naar huis met de gewenst (brede) informatie over Reiki en krijgt tevens veel andere gedachtebagage mee ter overdenking. Door de wisselende toegevoegde thema's op de algemene info avonden blijkt iedere avond steeds weer een uniek karakter te krijgen en zijn (en blijven) deze avonden interessant voor een breder publiek (zo hebben bezoekers mij ook verteld). 
Niet zelden komen luisteraars meerdere info avonden bijwonen zonder zich te vervelen; ook al zijn een aantal onderwerpen over Reiki standaard in de overgedragen informatie. 

Algemene Reiki Info-avonden (en dus Reiki 1e graad):

- Aanvang: Beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur.
- Napraten: Van 22.15 u. tot 23.00 u. is er nog gelegenheid voor stellen van meer persoonlijke vragen.
- Gratis: Info Avonden zijn gratis toegankelijk; wel graag even melden dat je komt (en met hoeveel personen) 
- LocatieSK - Reikicentrum, Wilhelminaweg 28 A, Dieren. (Of natuurlijk op een andere plek die in overleg is bepaald.) 

De avonden gaan weliswaar vooraf aan een Reiki 1e graad weekend, maar iedereen is natuurlijk vrij om aan een weekend van eigen voorkeur deel te nemen. 

Data geplande Algemene Reiki  (1e graad)  Info-avonden in 2007:

11  Januari 2007

3Januari 2007

28  Februari 2007

4  April 2007

2  Mei 2007

6  Juni 2007

4  Juli 2007

7  Augustus 2007

5  September 2007

3  Oktober 2007

31  Oktober 2007

28  November 2007

       

 

 

1994-2007 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven