Cursusdata geplande Reiki 2e graad Cursus in 2007   

  

Japans Symbool voor Reiki. Het Usui Reiki-systeem is rond 1900 opnieuw vorm gegeven door dr. Mikao Usui. In de lineage - de afstammingslijn - van het Usui Systeem is de "Reiki-fakkel" doorgegeven via Chujiro Hayashi en Hawayo Takata aan Phyllis Lei Furumoto, de huidige Reiki-GrandmasterOok de locatie van de Reikicursussen is: Wilhelminaweg 28 A, Dieren.

Zoals op de hoofdpagina aangekondigd is, wordt tegenwoordig een lage prijsstelling gehanteerd voor de Reiki 2e graad cursus. Echter: van cursisten die inschrijven bij het SK-Reikicentrum wordt verwacht dat zij oefenen voor deze "korting"
Dit oefenen gebeurt door afstandsbehandelingen te verzorgen voor hulpbehoevende gebieden (denk aan gebieden getroffen door grote natuurrampen) of bevolkingsgroepen (denk aan gebieden waar grote hongersnood is en genocide toestanden plaatsvinden). Echter... het is op vrijwillige basis bijdragen aan een beter wereld.
De duur van dit werk is heel eenvoudig vastgesteld. 
Stel dat je voor 'n uurtje werken een tientje krijgt....  Dan moet je dus ongeveer zo'n 30 uur werken voor je "korting". Een half jaar (26 weken dus) zo'n 3x per week een afstandsbehandeling van een ruim kwartiertje verzorgen is dus de vrijwillige tegenprestatie voor de 300,- euro die je minder betaalt.. Deelnemers bepalen zelf hun tijdstippen verdeeld over de week. Overigens: afgezien van de mogelijke doelen die voorgesteld worden kunnen deelnemers ook zelf met suggesties komen.
Waarom nu dit werken??? Heel eenvoudig. Betrokkenen in dergelijke gebieden hebben enorme traumatische ervaringen gehad.  Het is niet alleen goed om aan hen die willen ontvangen Reiki te bieden, maar ook van grt belang dat dit langdurig geboden wordt! De impact en omvang van dergelijke gebeurtenissen maakt dat een half jaar Reiki sturen zelfs veelal aan de korte kant is.... Vandaar dus dit met velen en langdurig werken.
Tegelijk biedt het je als cursist goede oefening.  Doordat je belooft langere tijd en met regelmaat te werken, zul je met grote regelmaat met de mogelijkheden van de Reiki 2e graad werken, waardoor de mogelijkheden van je 2e graad veel sneller en beter tot wasdom komen. Het wordt dus veel sneller de normaalste zaak van de wereld dat je Reiki bijv. op afstand en versterkt kunt sturen en met mentale (en emotionele) genezing kunt werken.

Geplande cursussen (2-daags) worden doorgaans gehouden op zaterdag en zondag, van 11.00 u. tot uiterlijk 18.00 uur. 
Enige uitloop kan voorkomen.

Aanmelden voor de Reiki 2e graad cursus van je keuze kan door invulling van de standaard gewenste gegevens op het SK - Reikicentrum inschrijfformulier (zie rubriek "Inschrijven").  Je kunt het inschrijfformulier als je toch op de site bent direct invullen en doorsturen door op "verzenden" te klikken. Per post opsturen naar het Reikicentrum mag natuurlijk ook maar is duurder en minder praktisch. 

Als je je E-mailadres juist vermeldt, krijg je zo spoedig mogelijk per e-mail een bevestiging van inschrijving terug. Postverwerking duurt echter langer.

Uiterlijk 2 dagen vr de Reikicursus van je keuze ontvangt iedere deelnemer nog een welkomstbrief per post of per E-mail. 
Hierin staan - naast een hartelijk welkom - de laatste wetenswaardigheden over de cursus, alsmede de namen van de medecursisten in de gekozen Reikicursus.   

Data van geplande Reiki 2e graad Cursussen in 2007:

2e graad Cursus weekend: 14 & 15 April 2007

2e graad Cursus weekend: 9 & 10 Juni 2007

2e graad Cursus weekend: 6 & 7 Oktober 2007

  

 

1994-2007 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven