Energie Gift  via  Energie Mandala's  - geďntroduceerd door SK-Reikicentrum
Vrijblijvende Energie Gift voor wie het gebruiken kan...

Kies uit de beschikbare Energie Mandala's (er zijn meerdere typen/vormen) de Energie Mandala die jouw favoriete vorm en kleuren heeft. 
Je krijgt het overzicht van de Gratis Energie Mandala's door  op "Kies je Mandala voor Gratis Energie" te klikken (in rubriek "Energie Gift").
Je krijgt dan de verkleinde voorbeelden zien van de Energie Mandala's waaruit je kunt kiezen. Door op de onderstreepte koppeling of de mandala van je keuze te klikken krijg je de werkzame vergrote Energie Mandala in beeld.

De energie wordt je via deze Energie Mandala vrijblijvend geschonken vanuit het SK-Reikicentrum. 

Naast Reiki krijg je tevens energie vanuit Magnetiseren; deze laatste energie stimuleert kracht en stabiliteit in gebieden waar je dat nodig heb of gebruiken kunt. 

Je kleurkeuze verbindt je mede met de werking van de Energie Mandala. 
Laat de Energie voor je werken door de Energie Mandala
gedurende 3 minuten op je in te laten werken terwijl hij in beeld staat en je ervoor zit en ernaar kijkt. 
Dus.... blijf in de buurt van je beeldscherm...  
"Probeer het eens uit...

Werkt dit echt? Ja! Het is namelijk niet je beeldscherm dat je de energie geeft; het is de energie die vanuit onze mogelijkheden geschonken (doorgegeven) kan en mag worden aan een "vrager", ieder dus die middels  deze handelingen de energie wenst ontvangen. Je muisklik en 3 minuten laten staan is dus het verzoek aan ons om op afstand energie te willen ontvangen.

De energie (Reiki energie én de energie die ik je persoonlijk als magnetiseur kan geven) zal vanzelf naar je toestromen. De werking is deels vergelijkbaar met 3 minutenbehandelingen vanuit de Reiki Masterenergie die wij  ook op Reiki oefen-avonden aan deelnemers geven.

Wanneer je veel behoefte hebt aan energie, bijv. als troost, bij uitgeblust zijn, als steuntje om in je kracht te komen, enz., dan mag je en kun je deze procedure iedere dag 3 minuten herhalen.   "Probeer het eens uit...

Het is je vanuit het SK-Reikicentrum gegund om op deze manier bij te tanken van de overvloed die ons ook gegund en beschikbaar is. Deze energiegift is kosteloos, zonder verplichting, anoniem; je bent en blijft dus geheel vrij en er gebruik van te maken. 

We vinden het natuurlijk wél leuk als je ons je bevindingen toestuurt; dus....  Stuur een E-mailtje

Kopiëren van de mandala's kan en mag. Je hebt er dan een leuke mandala (wellicht voor je collectie) bij. 
De energie afgifte valt echter weg bij het kopiëren in welke vorm dan ook! 

Wij hebben ons vanuit ons werk en onze doelstelling verbonden met de werking van deze Energie Mandala's zoals deze hier beschikbaar gesteld staan en ook op andere wijze beschikbaar zullen komen. 
Bij iedere andere toepassingsvorm zal de verbinding met onze energietoelevering automatisch verbreken; de energieafgifte zal dus stopen. 
Op deze wijze voorkomen wij dat door "lenen" van ons materiaal misbruik wordt gemaakt van wat je zuiver en belangeloos geboden wordt. 

Meer informatie en toepassingsmogelijkheden zijn inmiddels geplaatst onder SHOP en Energie Mandala's, wellicht de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.
Al het goede van deze energie wordt je hiermee in Liefde gegund en geschonken.

Onder de uitgebreidere toepassingsmogelijkheden (zie SHOP) om over deze energie te kunnen beschikken vallen ook bijv. gekoppelde afstandsbehandeling. Voor deze intensievere aanvullende werkzaamheden zullen wij echter wél een kleine vergoeding vragen.

© 1994-2006 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven 

Bijbehorende onderwerpen: