Intro:  Energie Mandala's te bestellen bij het SK-Reikicentrum 

Na een geslaagde proefperiode van werken met gratis Energie via de Energie Mandala's (zie "Gratis Energie") stellen wij de (Reiki-) Energie ook op andere wijze beschikbaar.

Energie Mandala's zijn te bestellen via het SK-Reikicentrum. Er worden verschillende mogelijkheden geboden. 

Voorbeelden van gebruik / toepassing:

Energie van de Energie Mandala en extra Reiki:
De Energie Mandala's bevatten op zichzelf al energie door hun ontwerp en kleurschakering. Deze basisenergie werkt - zoals je zult merken - op langere termijn door.
Daarnaast kun je - zo je behoefte hebt aan extra ondersteuning - tegen vergoeding extra Reiki afstandbehandelingen van ons krijgen die wij koppelen aan de gekochte mandala en de persoon waarvoor de mandala bestemd was. 

Bij (Reiki & Magnetiseren) afstandsbehandeling bepaal je zelf de duur van de periode waarin je energie wilt en zult ontvangen. Je kunt zelfs je wensen opgeven m.b.t. het gebied waarop je graag de energie werkzaam zou willen zien zijn. Daarnaast kun je aangeven op welke datum je de werking van de energie-overdracht wilt laten ingaan.  De energie-overdracht werkt deels vergelijkbaar met Reiki afstandsbehandelingen. 

Door een Energie Mandala te bestellen en er een doel aan te geven, laat je dus ter ondersteuning via ons energie stromen naar jouw doel. 

Andere voorbeelden van toepassing:
Wanneer je een plek in huis hebt, waar altijd "onrust" heerst, de sfeer onprettig aanvoelt, enz., dan kun je een Energie Mandala bestellen en die plaatsen in die ruimte of op die plek. 
Zo kun je ook - als je een onrustig of ziek kind hebt - een Energie Mandala plaatsen op de slaapkamer van je kind (tip: laat je kind zelf de kleuren van de mandala bepalen door te kiezen op de website!). 
We hebben met deze methode veelvuldig goede resultaten behaald in de proefperiode, o.a. beter slaapperioden, meer ontspannen en uitgerust ontwaken,  sneller herstel van ziekten, beter en meer ontspannen leren en onder klasgenoten vertoeven, noem maar op. 
Zelf bij kinderen in de zo lastige puberteitsfase, waarin door hormonale veranderingen en omvormingen in de persoonlijkheid op kunnen spellen hebben we zeer goede resultaten behaald.
Gewoon door ze een energetisch geladen Ansichtkaart of A4-postertje cadeau te geven voor op hun kamer.

Afstandsbehandeling in combinatie met Energie Mandala:
Het zal vanaf september '04 ook - tegen vergoeding - mogelijk zijn de energie gedurende langere perioden toe te laten stromen. Je kunt hierbij denken aan een soort "abonnements"-periode, waarvan je de duur (en eventuele verlenging) zelf bepaalt.

Geļnteresseerd? 
Kijk dan verder bij "Energie Mandala Bekijken" voor de voorbeelden,
kijk bij "Energie Mandala Mogelijkheden" om te lezen wat je er zoal mee kunt doen, 
of kijk bij "Energie Mandala Kosten" voor prijzen en bestelmogelijkheden.

Met vriendelijke groet, 

Philip Secreve,
Traditioneel Usui Reikimaster en magnetiseur

© 1994-2006 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven 

Bijbehorende onderwerpen: